Bli Club-medlem

Handla till Sveriges bästa priser

Bli Club-medlem

Ett medlemsskap hos Equestrian Club ger dig möjligheten att handla det senaste inom ridsport. Du handlar obegränast med produkter till Sveriges bästa priser.

EC-Clubmedlem

EC-Clubmedlem - Equestrian Club Sweden - Conjured MembershipEquestrian Club Sweden

EC-Clubmedlem

EC CLUB-MEDLEM - 1000 kr / 500 kr

Som Club-medlem hos Equestrian Club får man förmånen att handla det senaste inom ridsport till bättre priser. Beroende på vad just du har för behov erbjuder vi två oliksa typer av medlemskap.

EC Guld - Ger dig 10-40% rabatt på allt i ett helt år. Kostnad 1000kr

EC Silver - Ger dig 10-20% rabatt på allt i ett helt år. Kostnad 500kr

Det är enkelt och tryggt att bli medlem och du får tillgång till våra Club-priser direkt.

Du hittar våra medlemsvillkor nedan.

Välkommen till Equestrian Club!

Tier

Medlemsvillkor

 

§1. ALLMÄN

Följande villkor ("Medlemsvillkor") är giltiga mellan dig och Equestrian
Club Sweden AB (Reg. nr. 559138-7799) ("Equestrian Club",
"oss", "vi") och gäller för din prenumeration på Equestrian
Clubs tjänster ("tjänsten").

Genom att bli medlem bekräftar du att du har läst Medlemsvillkoren och att
du accepterar dem. Innan du accepterar medlemsvillkoren ska du
också läsa och förstå vår integritetspolicy.

Equestrian Club är en prenumerationstjänst som
erbjuder produkter som en tjänst. Våra medlemmar får exklusiv tillgång till ett
brett sortiment av ridsportprodukter – till mellan 10-40% bättre priser,
gäller alla produkter under hela medlemsåret.

Equestrian Club förbehåller sig rätten att när
som helst revidera medlemsvillkoren. Datumet för den senaste uppdateringen
finns i det sista avsnittet av medlemsvillkoren

2. MEDLEMSKAP

Som medlem i Equestrian Club får du exklusiv tillgång att köpa produkter från välkända varumärken för både ryttare, häst och stall. Du kommer också att få regelbundna informationsuppdateringar om produkter, tjänster och allmän information från Equestrian Club. För att bli medlem måste du vara minst 18 år och bosatt i Sverige.

Ditt medlemskap är personligt, ej överlåtbart och omfattas av dessa medlemsvillkor. Equestrian Club tillämpar en gräns på ett medlemskap per person. Du får endast köpa produkter via Tjänsten för ditt eget hushåll.

3. MEDLEMSPLAN

Equestrian Club erbjuder ett medlemskap som betalas årligen. Bindningstiden är 12 månader. Medlemskapet låter dig köpa ett obegränsat antal produkter under hela medlemsperioden.

Årsmedlemskap kostar totalt: 1000 kr.

Rabatterade priser på medlemsskap kan förekomma.

4. BETALNING

Vi använder Shopifys betaltjänster. För mer information, se Shopifys betalningsvillkor. Vi accepterar följande betalningsmetoder:

• Kreditkort: Visa, Mastercard

• Klarna

• Swish

· Alla medlemsavgifter debiteras i SEK. Equestrian Club ansvarar inte för några avgifter eller straffavgifter som kan utdömas av betalningsleverantören som ett resultat av att betalningen behandlas med avseende på din beställning.

Årliga betalningar

När du köper ditt medlemskap kommer du att debiteras en engångsavgift den dag du tecknar ditt medlemskap. Observera att ytterligare avgifter kan tillkomma för vissa betalningsmetoder. Om så är fallet kommer tilläggsavgifterna att visas i samband med dina prenumerationsuppgifter, innan ditt köp.

5. TILLGÄNGLIGHET OCH ANVÄNDNING AV TJÄNSTEN

När du har betalat för ditt medlemskap får du omedelbar tillgång till tjänsten. Du gör dina beställningar via vår hemsida www.Equestrianclubsweden.se som är öppen dygnet runt. Du kan skicka in din beställning när som helst. Om du har några problem med att skicka en beställning på vår webbplats, eller om du har några frågor angående tjänsten, vänligen kontakta oss på hello@equestrianclub.se. Vi kommer alltid att göra vårt bästa för att svara på alla frågor så snabbt och korrekt som möjligt.

 6. TID OCH UPPSÄGNING

Medlemskapet löper i 12 månader från den dag du registrerar dig för ditt medlemskap. När 12-månadersperioden har gått ut förnyas ditt medlemskap automatiskt om du inte har meddelat oss att du inte önskar att ditt medlemskap ska förnyas. Du kan meddela oss att du inte vill förnya ditt medlemskap när som helst under 12-månadersperioden. En (1) månad före utgången av 12-månadersperioden kommer du att få en påminnelse från oss med information om dina alternativ gällande automatisk förnyelse. Det är medlemskapsplanen som är aktiv i slutet av 12-månadersperioden som automatiskt förnyas. Om du har några frågor angående förnyelser, vänligen kontakta oss på hello@equestrianclub.se. Du har möjlighet att säga upp ditt medlemskap inom 30 dagar från den dag du registrerade dig för medlemskap under förutsättning att du inte har gjort några köp eller att du returnerar köpta produkter.

7. ÅNGERRÄTT BYTE OCH ANDRA RÄTTIGHETER

Ditt köp av Tjänsten ger dig inte ångerrätt i enlighet med svensk konsumentlagstiftning. Detta beror på att Tjänsten omedelbart kommer att uppfyllas när du ges tillgång till att köpa produkter i enlighet med din medlemsplan. Däremot erbjuder vi våra medlemmar möjligheten att återkalla köpet av tjänsten genom att skicka in eller skicka meddelande om detta till Equestrian Club inom 30 dagar från det datum du registrerade dig för tjänsten. Observera att du måste returnera alla köpta produkter för att kunna utöva din ångerrätt. Beträffande returen av alla köpta produkter för att utöva din rätt att återkalla köpet av tjänsten, vänligen se mer information i våra Köpevillkor [LÄNK]. För att återkalla medlemskapet kan du skicka ett e-postmeddelande till oss. Skicka det till hello@equestrianclub.se. Skicka ditt meddelande till ovan nämnda e-postadress med information om att du återkalla köpet av din prenumeration. Om du skickar ett e-postmeddelande till oss skickar vi en bekräftelse till dig när vi har mottagit ditt meddelande. Vänligen referera alltid till den e-postadress som används för ditt konto på Equestrian Club. Du kanske vill behålla en kopia av ditt avbokningsmeddelande för din egen räkning. Om du har några frågor angående din möjlighet att återkalla köpet av Tjänsten, vänligen kontakta oss på hello@equestrianclub.se eller besök www.hallåkonsument.se.

Återbetalning avseende ångerrätten

Om du väljer att återkalla ditt köp av medlemskapet i enlighet med villkoren som anges i detta avsnitt, kommer Equestrian Club att utfärda en återbetalning av det belopp som betalats till Equestrian Club och annullera framtida betalningar för ditt medlemskap. Equestrian Club kommer också att utfärda en återbetalning av alla eventuellt köpta produkter. Observera att du måste betala för att returnera alla köpta produkter och att Equestrian Club inte ansvarar för att ersätta dig kostnaden för returfrakten av alla köpta produkter. Equestrian Club kommer att göra återbetalningen inom 14 dagar från det datum då vi har mottagit ditt meddelande om ångerrätt, förutsatt att vi har tagit emot eventuellt köpta produkter eller bevis på att du har skickat de köpta produkterna till oss. Återbetalningen görs med samma betalningsmetod som du använde vid köpet.

8. AVVISNING, AVSTÄNGNING ELLER UPPSÄGNING AV MEDLEMSKAP

Vi kan, efter eget gottfinnande, omedelbart begränsa, avbryta eller avsluta ditt medlemskap och tillgång till tjänsten om vi anser att du bryter mot dessa medlemsvillkor, andra regler för tjänsten eller tillämplig lag. Equestrian Club förbehåller sig rätten att granska ditt medlemskonto vid misstanke om missbruk av tjänsten. Vi förbehåller oss rätten att vägra medlemskap efter eget gottfinnande, till exempel på grund av dina tidigare brott mot medlemsvillkoren.

9. BESTÄMMELSER

Om någon del av dessa villkor anses vara ogiltig eller omöjlig att verkställa, ska ett sådant beslut inte ogiltigförklara någon annan bestämmelse i dessa villkor; istället ska de ogiltiga villkoren ersättas med andra villkor för att genomföra de kommersiella avsikterna i dessa villkor.

10. GÄLLANDE LAG

Dessa villkor regleras av svensk lag. Vid eventuell tvist försöker vi alltid i första hand lösa dom tillsammans med dig. Skulle detta inte gå hänvisar vi till Stockholms tingsrätt som första instans.

11. FÖRETAGETS INFORMATION

Equestrian Club Sweden AB,

reg.nr 559138-7799

Besöksadress: Herrängsvägen 83, 125 54 Älvsjö

E-post: hello@equestrianclub.se

12. VERSION AV MEDLEMSVILLKOR

Den senaste uppdateringen av Equestrian Club’s medlemsvillkor gjordes i mars 2022.

Moms inkluderat Frakt beräknas i kassan.

Exempel på priser för dig som Club-medlem

Ridskor
Ariat Devon Ridsko
Medlemspris 1700 kr
2 429 kr
Cavallo
Tävlingskavaj
Shop
Medlemspris: 2799 kr
2 499 kr
Ikonic
Anatomiska träns
Medlemspris: 1750 kr
2 499 kr

Vanliga frågor om medlemskapet

I ett år från den dagen du tecknar ditt medlemskap.

Du får Club-priser på ALLT

Du får som Club-medlem handla produkter till mellan 20-40% bättre priser.

Du får handla obegränsat med produkter under hela din medlemsperiod.

Ja, vi erbjuder våra medlemmar möjligheten att återkalla köpet av tjänsten genom att skicka in eller skicka meddelande om detta till Equestrian Club inom 30 dagar från det datum du registrerade dig för tjänsten. Observera att du måste returnera alla köpta produkter för att kunna utöva din ångerrätt.

Se mer information i våra medlemsvillkor.